Best ever :)

Haiiii…Ephyra again….hehe….welll benda baik…so Lorna tak ragu-ragu nak share dgn semua k! Ramai yg tanya Lorna produk ni halal ke? perempuan je ker yg leh minum? berkesan ke? dan mcm2 lagi lah soklan kannn ;p

Ok atas ni Lorna lampirkan salinan sijil pengesahan Halal dari pihak JAKIM untuk Ephyra..so readers yg beragama Islam, tak payah la nk risau lagi yaa :) Satu lagi yg amat penting, Ephyra juga telah diluluskan SELAMAT oleh Kem. Kesihatan Malaysia..

Untuk pengetahuan semua, perempuan ke lelaki, 2-2 boleh minum Ephyra nih..sebab ye Epyhra bukannya produk herba dan tidak mengandungi bahan berkaitan hormon perempuan yg boleh mengakibatkan kesan terhadap hormon lelaki…So guys out there, you can also use Ephyra okay! :) no worriessss…

Okay nak jelaskan kat sini juga yg Ephyra adalah skin collagen yg diperbuat daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia yg merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman serta luaran…Ephyra bukan produk pelangsingan badan ya!

Ok kat bawah ni soalan2 cepumas yg slalu readers tanya..so cekidauuuuttt! ;p

Klik pic atas untuk tumbesaran k :)

Normal price RM228..current promotion RM198…..BUT you can SAVE MORE, LEBIH JIMAT ORDER DGN LORNA :):):)

—->>> SPECIAL PRICE FROM LORNA,

ONLY RM188 per box (30 sachets)

~ FREE DELIVERY ~

* Pls state your Name, Address, Quantity of Ephyra needed..

COD at Bandar Putera 2, Jln Kebun @ Kota Kemuning..

Bank transfer details..call @ sms 012-6999852 or email me

for ordering; cayanglorna@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
izzlorna sharing is caring Leave a comment
0

Leave a Reply